Koffie met Fred

Wat heeft Boxtel, Esch, Liempde of Lennisheuvel écht nodig?
Fred komt naar je luisteren!

INbox komt bij u langs voor een gesprek met de lijsttrekker!

In deze Coronatijd is het helaas niet makkelijk om bijeenkomsten te organiseren. Toch wil INbox graag van u horen wat er leeft, wat u bezighoudt en waar u zich zorgen over maakt. 

Fred van Nistelrooij is nieuw in de plaatselijke politiek. Hij wil kennis maken met zo veel mogelijk inwoners. Maar ook belangenbehartigers en vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven, winkels en horeca wil hij graag ontmoeten. De nieuwe lijsttrekker van INbox bij de komende verkiezingen is van mening dat er heel veel kennis in onze dorpen beschikbaar is. Het is heel belangrijk om daar goed naar te luisteren en echt werk te maken van meewerkend Boxtel. Hij wil daar nu mee beginnen en daar na zijn verkiezing ook mee doorgaan. Om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden komt hij in oktober elke dag bij iemand coronaproef op bezoek.

Wilt u ook een gesprek met hem over uw zorgen, ideeën of iets anders, vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar koffiemetfred@inbox-boxtel.nlWij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Wij zorgen voor de koekjes, zorgt u voor de koffie?