De partij

"Het Lokale Midden"

“INbox is niet alleen trots op Boxtel, maar ook trots dat we ons al 50 jaar in mogen zetten voor deze prachtige gemeente. En dat willen we de komende jaren graag op onze eigen wijze blijven doen.”

Wij stellen ons aan u voor en vertellen u graag wat ons drijft om ons in te zetten voor de gemeente Boxtel. En dan bedoelen we de gehele gemeente, dus ook Esch, Lennisheuvel en Liempde. Dorpen, met een eigen karakter en een eigen gezicht. 

INbox is een lokale, politieke partij die zich inzet om het sociale en economische belang goed met elkaar te verbinden. Wij staan midden tussen de mensen, midden in de samenleving. In 2020 bestaan we 50 jaar, gestart als Werknemerslijst in 1970 en vanaf 2014 onder de naam INbox. INbox draagt al jaren bestuurlijke verantwoordelijkheid. We staan niet op de voorgrond en kloppen ons niet op de borst. In de afgelopen periode waren we de stille kracht in de raad en het college. Bezig op de achtergrond met moeilijke dossiers. De rug rechthouden maar niet eigenwijs. Bereid tot aanpassingen. Door de koers vast te houden besparen we geld. Elke keer iets anders is duur. Toch gebeurt dat in Boxtel vaak. Bewoners willen duidelijkheid en goede uitleg. Daar zorgde INbox voor, en daar blijft INbox voor zorgen. Dat zetten we door. Samen komen we verder.

Onze KANDIDATEN

HansvanDoorn-5622

Wethouder Mobiliteit, Infrastructuur en Openbare Ruimte

Wijkwethouder Boxtel-Oost

Portefeuille
Mobiliteit, infrastructuur en openbare ruimte
 • Infrastructuur & Mobiliteit
 • Openbare ruimte (waaronder waterbeheer en riolering, afval en reiniging)
 • Parkeerbeleid en parkeren
 • Groenbeleid en beheer
Projecten en/of thema’s
 • Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS)
 • Mobiliteitsbeleid 2040 (waaronder noordelijke ontsluiting)
 • Maatschappelijke partners (waaronder ContourdeTwern en Brede Scholen Boxtel)
 • Jeugd- en jongerenwerk (integrale samenhang met veiligheid)
 • Boxtel Binnen de Bruggen
Nevenfuncties:
 • Vrijwilliger voor De Knokkers
HansvanDoorn-5653

Raadslid & Fractievoorzitter

Alex van den Braak

Alex van den Braak is vader van een jong gezin, woonachtig in Liempde. Alex: “Mijn interesse gaat uit naar de kwaliteit van de lokale leefomgeving. Daarbij speelt duurzaamheid een belangrijke rol”. Als projectleider en beleidsmedewerker openbare ruimte, werkt Alex bij een naburige gemeente. Als kandidaat voor de gemeenteraad wil hij met zijn kennis en ervaring een bijdrage leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.
HansvanDoorn-5637

Steunfractielid

Jan de Koning

Mijn naam is Jan de Koning. Ik woon in Boxtel-Centrum. Ik ben al bijna 11 jaar raadslid van de gemeente Boxtel omdat ik mij in wil zetten voor een nog mooier Boxtel en voor alle inwoners van dit prachtige dorp.

HansvanDoorn-5632

VOORZITTER

Geertje Schellekens-van Haaren

Ik ben Geertje Schellekens, sta op de verkiezingslijst op nummer 5, waarom? Omdat ik me wil inzetten voor jullie.

Nevenfuncties:
 • Voorzitter Politieke Partij INbox
 • Dirigent Dükerskoor
 • Dirigent Wereldkoor
naamloos-3-300x450

SECRETARIAAT

Marria van den Hoven

Veertig jaar woon ik nu in de wijk Selissenwal, een wijk waar ik me al jaren graag voor inzet. De afgelopen 10 jaar ben ik raadslid geweest en heb ik met plezier en enthousiasme in gezet voor onze hele gemeente. En heel veel mensen ontmoet. Mensen die trots zijn op onze gemeente en die mee werken en denken om Boxtel een gemeente te laten zijn waar je graag wilt wonen. Ik ben blij dat we mensen hebben gevonden die hun tijd, kennis en ervaring in willen zetten voor de toekomst van Boxtel. Ik draag mijn zetel dan ook graag aan hen over en zal hun blijven ondersteunen.

Nog enkele KANDIDATEN stellen zich voor

HansvanDoorn-5644 - geknipt
Guus Eltink

Praktisch vanaf de oprichting van DPBL ( nu INbox ) ben ik al lid van deze partij. Een partij van doeners. En nog steeds word ik gedreven door mijn wil om me in te zetten voor de Boxtelse gemeenschap. Ik collecteer al sinds jaar en dag voor hart-, kanker- en nierstichting. Ben momenteel hoofdman van het Gilde Sint Barbara en Sint Joris. Vrijwilliger bij Contourde Twern. Tussendoor heb ik een afvalscheiding project bij Hoogheem van de grond getrokken wat mij de Duurzaamheidsprijs 2017 bracht. Maar daar deed ik het niet voor. Want ik kan zo nog wel doorgaan. Ik wil mij inzetten voor onze burgers. Bij INbox ben ik thuis.

HansvanDoorn-5687 - geknipt
Herman van Wanrooij

Vanaf april 2014 mocht ik namens INbox een van de wethouders zijn van onze mooie, maar oh zo kritische dorpen. Met onze nieuwe lijsttrekker hebben wij ook dé gedroomde wethouders kandidaat. Met hem kunnen wij Boxtel, met de dorpen Liempde en Esch en de kern Lennisheuvel in de toekomst overdragen aan onze kinderen op een wijze waarop dat van ons allemaal mag worden verwacht. Ik blijf mij inzetten !

HansvanDoorn-5669 - geknipt3

Bram Pattinaja
Sinds 2015 woon ik in Boxtel-Oost. Als vader in een jong gezin, vind ik het belangrijk om het perspectief van mijn generatie en van de volgende generaties te belichten. Ik zet mij in om Boxtel nog mooier en aantrekkelijker te maken. 

IMG_20200922_0001
Harrie Blummel

Mijn naam is Harrie Blummel, 68 jaar en geboren en getogen in Boxtel. Bij de oudste plaatselijke partij INbox sta ik op lijst 6 plaats 10. Ik zou graag uw belangen overbrengen en hoop op uw stem op 18 november 2020! Alvast bedankt voor uw steun.

POR-190909-9134 - geknipt
Michael van Doremalen

Als vader van een jong gezin en mijn hele leven inwoner van Boxtel wil ik mijn bijdrage leveren aan onze toekomstige samenleving, voor iedereen van alle leeftijden. Mijn interesses gaan onder meer uit naar de digitalisering van onze wereld, alle uitdagingen die hierbij komen kijken en de impact die dit heeft op onze medemens en leefomgeving. Hiernaast zijn sport, recreatie en cultuur die mij, ook in mijn privéleven, bezig houden.

henkruijssenaars - geknipt
Henk Ruijssenaars

Mijn naam is Henk Ruijssenaars. INbox heeft zich al 50 jaar langbewezen. Op mijn manier heb ik al heel wat jaren mijn steentje willen bijdragen aan inzet voor de Boxtelse gemeenschap. Met mijn 86 jaar ben ik ook een vertegenwoordiger van die voor ons zo belangrijke doelgroep ouderen.

20200922_185920

Jacqueline Bekkers
Geboren en getogen in Liempde. Op de kandidatenlijst voor INbox omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

andre - geknipt
André Spitters

Mijn naam is André Spitters. Ik woon in Boxtel en ben werkzaam bij Waterschap De Dommel, daarnaast heb ik een kleinschalig agrarisch bedrijf. Ook ben ik lid van het gilde en behulpzaam bij het jeugd carnaval. Ik ben kandidaat voor de gemeenteraad, omdat goed bestuur staat of valt bij een goede communicatie en dit is meer dan iets mededelen. Dit is onmisbaar voor de voortgang van projecten in onze gemeente .  Voor mij is dienstverlening “MENSEN WERK”.

image0 - kopie - kopie
Heleen de Koning

Mijn naam is Heleen de Koning. Ik woon in het centrum van Boxtel. Ik ben kandidaat voor de gemeenteraad omdat ik het belangrijk vind om lokaal betrokken te zijn bij de gemeente waar ik mijn leven lang al graag woon.

anja - geknipt
Anja Stark

Een goed woon- en leefklimaat vind ik erg belangrijk. Daar zet ik me graag voor in. Daarom heb ik mij aangesloten bij INbox; een lokale partij waar je stem wordt gehoord.

Onze overige kandidaten

 • Mehfooz Raja
 • Ad Boley
 • Rita van Berkel
 • Marnix de Koning
 • Marion de Koning
 • Gerard Smits
 • Leo den Dekker
 • Frans Aarts
 • Frank van den Besselaar

Onze geschiedenis

VERENIGING
INbox komt voort uit de Werknemerslijst die in 1970 is opgericht. Zij zijn met de gemeentelijk fusie met Liempde overgegaan in de Democratisch Partij Boxtel Liempde (DPBL). In 2010 is door Boxtels Belang Samenwerking en aan deze oproep heeft DPBL gehoor gegeven. Het waren beiden plaatselijke partijen en op veel gebieden hadden de Partijprogramma’s overeenkomsten. Vanaf 2014 gaan DBPL en Boxtel Belang verder onder de naam INbox.

INBOX 2017-2020

BESTUUR
Geertje Schellekens (voorzitter)
Jaqueline Bekkers (secretaris)
Frank van den Besselaar (penningmeester)

FRACTIE
Marria van de Hoven
Jan de Koning

STEUNFRACTIE
Guus Eltink
Jaqueline Bekkers
Fred van Nistelrooij